HIGH BEER 28 Juni 2019

PV de komeet organiseert op vrijdag 28 juni een high beer bij stadsbrouwerij Middelburg.

Het bier is in het Proeflokaal met zicht op de brouwketels en gistanks te proeven. Voor de niet bierhebbers staan er mooie wijnen, cider, sappen en frisdrank op de kaart. (kijk op de website voor alle soorten bier die er zijn).

Bij de high beer krijgt u:

 • 3 bieren naar keuze;
 • Uitgebreide kaas/vleesplank, fuet op plank en nootjes;
 • Warm paninobrood met kaas, indische balletjes met satésaus, paté en smeersels.

Aanvang 18.30 uur, korte geere 17 in Middelburg.

Prijs leden                                                         € 15,00

Prijs introducee (werkt niet bij arduin)  € 20,00

Prijs niet lid (werkzaam bij arduin)          €25,00

maximaal 40 plaatsen, 1 introducee per lid, inschrijven via deze website, print de ticket die je per mail ontvangt en neem deze die avond mee als bewijs van inschrijving!

don’t drink and drive !

3 DAAGSE REIS NAAR PARIJS

3-daagse reis Parijs

Vertrek op :                       vrijdag 22 maart 2019   08:00

Terugkomst op :               zondag 24 maart 2019  22:00

Aantal nachten :               2

personen :                       40 – 50 personen

        canceled / geannuleerd    canceled / geannuleerd    canceled / geannuleerd    

minimale aantal deelnemers van 40 personen om reis door te laten gaan. Op 12 februari beslissen we of de reis doorgaat !! Aanmelden is meegaan en kan niet meer worden geannuleerd !!

incl: op zaterdag ’s Avonds is er een lichtjestour onder leiding van de chauffeur; einde rit bij het hotel.

We hebben de volgende accommodatie: Quality /Hotel & Suites Bercy Bibliothèque*** 15 Rue de Tolbiac 75013 Paris  https://hotel-paris-bercy.com/

Ligging: In de omgeving van de nationale bibliotheek en op 15 minuten wandelen van Bercy Village. Metrostation Bibliothèque Francois Mitterrand ligt op 160 m. van het hotel

Kamer: In Scandinavische stijl ingerichte kamers met bad/douche en toilet, haardroger, tv, kluisje, airconditioning en koffie- en theezetfaciliteiten. De 4-pers.kamers hebben een tweepersoonsbed en een slaapbank. Gratis WiFi Faciliteiten: Lounge- en ontbijtruimte, lift, gratis WiFi in de gehele accommodatie.

boeken van eenpersoonskamer is prijstechnisch niet mogelijk

Bij de reissom is inbegrepen:

 • Vervoer met luxe touringcar o.a. voorzien van DVD-speler, toilet, airconditioning, koffiebar en koelkast
 • Deskundige chauffeur
 • 2 overnachtingen in genoemd hotel van uw keuze op basis van een gedeelde tweepersoonskamer
 • Ontbijtbuffet in het hotel op zaterdag en zondag
 • Transfers met touringcar naar centrum
 • Sightseeing- en lichtjestour onder leiding van de chauffeur
 • Kofferlabels en programma
 • Plattegrondje van Parijs ( met metrolijnen )

Bij de reissom is niet inbegrepen:

 • Alle lunches en diners
 • Annulerings- en reisverzekering ( zie onder )
 • Overige, niet genoemde, zaken

Extra’s ( niet bij de reissom inbegrepen ):

 • Wandeling in de Marais met Nederlandstalige gids vanaf € 17,00 p.p. ( min.15 p.) Een betoverende wijk met kleine, kronkelende straatjes, kerken en verborgen binnenplaatsen. Daarnaast staat de wijk bekend om zijn bijzonder aanbod van winkeltjes, cafeetjes en restaurants. Tijdens de wandeling wordt een consumptiestop gemaakt ( niet inbegrepen ). Duur: ca. 3 uur

Globaal programma:

Vrijdag 08.00 uur Vertrek vanaf Middelburg, ZEP Via Zeeuws-Vlaanderen rijden we rechtstreeks naar Parijs. Onderweg zal één stop worden gemaakt ( bij een wegrestaurant ). Aankomst rond 13.30 uur in Parijs; eventueel programma in overleg. Aan het einde van de middag/begin van de avond is de incheck in uw hotel.

Zaterdag Ontbijt(buffet) in het hotel. Onder leiding van de chauffeur maken we een sightseeingtour door Parijs waarbij diverse stops worden gemaakt. De middag/avond brengt u op eigen gelegenheid door in het centrum. ’s Avonds is er een lichtjestour onder leiding van de chauffeur; einde rit bij het hotel.

Zondag Na het ontbijt en uitchecken kunt u nog enkele uren doorbrengen in het centrum of u maakt een excursie uit de lijst ( onder Extra’s ). Rond 16.00 uur vertrekken we vanuit het centrum. Onderweg zal een stop worden gemaakt bij een wegrestaurant. Thuiskomst in Middelburg 21.30 / 22.00 uur

Verzekeringen zelfstandig te regelen:

Tijdens de reis, in de AMZ-touringcar, bent u via ons bedrijf tegen ongevallen verzekerd. Wij kunnen de overige verzekeringen voor u verzorgen ( bij Europeesche Verzekeringen ): – Reisverzekering a € 6,80 p.p. inclusief geneeskundige kosten en ongevallen. Af te sluiten tot één dag voor de reis.

– Annuleringsverzekering: 5,5% van de reissom; over dat bedrag komt er 21 % assurantiebelasting bij. Af te sluiten tot zes weken voor de reisdatum ( of, als het definitieve aantal deelnemers wordt doorgegeven ).

Voor zowel annulering- als reisverzekering geldt dat de gehele groep op één polis komt. Om de verzekering(en) te kunnen afsluiten hebben wij van elke deelnemer de volledige naam, voorletters en geboortedatum nodig. Catering in de touringcar Koffie en thee in de touringcar wordt u aangeboden door AMZ. Indien gewenst kunnen wij de koelkast in de touringcar bevoorraden met frisdranken en bier/wijn ( af te rekenen naar gelang gebruik ).

 17 januari 2019 Amstel Live

De grootste Amstelkroeg van Nederland opent in 2019 voor de 21ste keer haar deuren in Rotterdam Ahoy. Achter die deuren zorgen de beste artiesten van Nederlandse bodem opnieuw voor een wervelende show vol verrassingen onder de vertrouwde kroonluchter.

Koop jouw officiële kaarten bij de PV de Komeet en ga mee naar De Vrienden van Amstel LIVE! 2019 op donderdag 17 januari 2019 !!!

voorverkoop start zaterdag 3 November 12:00 via:

http://pvkomeet.fikket.nl/event/amstel-live-2019

Komeet Lid : € 60,= 

Introducee : € 80,= 

er zijn 30 staanplaatsen en 20 zitplaatsen

wees er snel bij …..  Vol = ook echt Vol !!

incl vervoer heen en terug