Textielcollage maken

WORKSHOP TEXTIELCOLLAGE en het NIEUWE BORDUREN (3 uur)

Woensdag 10 mei a.s.  18.30 uur

Een creatieve en meditatieve workshop waarin je allerlei stofjes, kantjes en draadjes combineert en maakt tot een heel uniek, persoonlijk kunstwerkje. Je kiest je materialen vanuit je intuïtie en naait/borduurt ze met de hand aan elkaar op jouw eigen, unieke manier. Vooral het werken met naald en draad, steekje voor steekje, is erg meditatief en ontspannend. Je laat je handen het werk doen en je aandacht gaat uit naar elke steek die je maakt. Daarmee kom je uit je hoofd en meer in het moment. Je lichaam komt tot rust en zorgen en stress verdwijnen naar de achtergrond. Ze maken plaats voor ontspanning, ontwikkeling van creativiteit en zelfvertrouwen, terwijl er tegelijkertijd ook een betekenisvol kunstwerk ontstaat.

 

Bij de workshop krijg je een basispakketje met materialen. Heb je zelf stukjes stof, kant, knopen, kralen, borduurgaren o.i.d. die je aanspreken, neem deze dan vooral mee om je handwerk nog persoonlijker te maken!

Ervaring met handwerken is niet nodig. De workshop is geschikt voor iedereen die graag creatief/meditatief bezig is.

De workshop duurt ongeveer 3 uur. Dit is incl. koffie, thee, wat lekkers en een basispakketje materialen om tijdens de workshop mee te werken.

 

Er is plaats voor 9 personen!   dus VOL=VOL

Vanwege beperkte plaatsen kunnen alleen leden van de PV zich aanmelden voor deze workshop.

Bij meer aanmeldingen organiseren we eventueel een tweede avond

Wanneer: 10 mei 2017

Lokatie: Amnestylaan 154 te Middelburg

Hoe laat: 18.30-21.30 uur

Kosten: € 22,50 (voor leden van PV de Komeet)

De kosten worden ingehouden van je salaris.

Zin om mee te doen?

Stuur dan een mail met je aanmelding naar: pvkomeet@arduin.nl met daarin:

 

– je naam

– je personeelsnummer

– je (mobiele)telefoonnummer